(+40) 745 251 950

Suspendare PFA, II sau ÎF

Suspendare PFA, II sau ÎF. Vezi documente necesare pentru inregistrarea, suspendarea activitatii pentru PFA, intreprindere individuala sau familiala.

Suspendare PFA. II sau ÎFPersoanale care detin un PFA, II, ÎF si doresc suspendarea activitatii, gasesc pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului, un ghid cu documentele necesare pentru suspendarea activitatii.

Documentele necesare pentru suspendarea PFA-ului, II sau ÎF sunt:

  1. Cererea de înregistrare, bifată în dreptul pct. 7.6. „întrerupere temporară de activitate” – formular;
  2. Declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste că pe perioada întreruperii temporare de activitate nu se desfăşoară activitate (model 3) – Nota de la pct. 6.
  3. Certificatul constatator eliberat în temeiul art. 171 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 care atestă că s-a înregistrat declaraţia-tip pe propria răspundere conform căreia firma îndeplineşte  condiţiile de funcţionare, specifice pentru fiecare autoritate publică, respectiv cele prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii, pentru activităţile declarate, în original.
  4. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale – detalii:
    • 45 lei – taxele de registru;
    • 27 lei, reprezentând un procent aplicat taxei de registru – 50% Fondul de lichidare şi 10% fondul de buletin prevăzute de Legea nr. 85/2006;
    • 72 lei pentru înregistrarea declaraţiei pe proprie răspundere (45 lei taxa de registru, la care se adaugă 27 lei reprezentând un procent aplicat taxei de registru – 50% Fondul de lichidare şi 10% fondul de buletin prevăzute de Legea nr. 85/2006).

Leave a reply


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.