. Achizitie licenta program facturare

Achizitie licenta program facturare

Achizitia unei licente se poate face fie din program, fie direct de pe site-ul nostru. Plata se poate face prin virament bancar sau prin plata cu cardul direct pe site.

ATENTIE: Va rugam sa treceti adresa de email corect, pentru ca vom transmite pe email factura proforma cu care se va efectua plata.

I. Achizitia din aplicatie


Pentru a achizitiona o licenta direct din aplicatie, urmati pasii de mai jos:
 1. Deschideti aplicatia si apasati pe butonul din imaginea de mai jos
  Buton achizitie licenta din aplicatie

 2. Parcurgeti ferestrele de mai jos:
  1. Verificati datele societaii dvs. (pentru facturare)

   Verificare date societate
  2. Confirmati ca ati luat la cunostinta "Acordul de licentiere"

   Acord licentiere
  3. Selectati perioada de licentiere

   Selectie perioada licentiere
   La acest pas se poate alege ca si metoda de plata, plata online cu cardul, direct pe site-ul nostru. Plata online nu presupune stocarea informatiilor cardului dvs. pe serverul nostru. Plata este procesata de catre PayU (Procesatorul de plati cu cardul nr. 1 in Romania), in numele NEIC AUREL RAZVAN PFA.
   Daca doriti sa efectuati plata cu cardul apasati pe butonul "Plateste online", dupa care veti fi redirectionat catre site-ul nostru pentru finalizarea comenzii.

  4. Finalizare cerere licenta
   Daca nu se alega plata cu cardul la pasul de mai sus, se finalizeaza comanda si se emite o factura proforma, pe adresa de email cu care v-ati inregistrat, cu care se va face plata.

   Finalizare cerere licenta

 

II. Achizitia de pe site


Pentru a achizitiona o licenta de pe site-ul nostru (www.qsolutions.ro) accesati pagina web http://www.qsolutions.ro/licenta-program-facturare si introduceti datele de facturare. (CUI-ul pentru care se emite licentierea este cel care se introduce pentru facturare).
Plata se face in maxima siguranta, fara a stoca infrmatii despre cardul dvs. Procesare platii se face pe serverele PayU, cel mai mare procesator de plati online din Romania.
O alta varianta de achizitie online este parcurgerea pasilor de la pct. I. pana la selectia perioadei de licentiere (pct I. / 2.  / 3.)