(+40) 745 251 950

Servicii complete in domeniul financiar contabil

ContaRadulescu ofera continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.
Conta Radulescu
Servicii complete in domeniul financiar contabil

ContaRadulescu, firma de contabilitate, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile.

ContaRadulescu ofera servicii complete in Bucuresti prin tarife foarte avantajoase pentru orice gen de activitate, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii sau specificului sau. Avand 3 sedii in Bucuresti si o filiala in Brasov, reusim sa fim aproape de nevoile si dorintele fiecarui client in parte. Experienta de peste 7 ani si portofoliul variat de clienti, incununati cu multi ani de munca si perseverenta, fac din grupul Radulescu un sprijin real pentru dezvoltarea afacerii tale.

Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil. Suntem experti contabili cu vasta experienta in domeniu contabil, oferind servicii complete si profesionale de contabilitate.

Avand un personal calificat si bine pregatit, cu o vasta experienta in domeniu, reusim sa facem din afacerea dumenavoastra un real succes, evitand diferite neplaceri. Scopul nostru este sa realizam contabiliatea afacerii dumneavoastra intr-un mod cat mai corect si precis. Modul in care suntem formati, si la randul nostru ne formam angajatii este cat se poate de ireprosabil, corectitudinea ne recomanda.

Conta Radulescu a fost si poate este inca singura societate de contabilitate ce a implementat standardul de „90 zile fara riscuri” ceea ce ofera o imagine clara asupra importantei pe care o atribuim activitatii noastre. Toti clientii nostri pe langa multitudinea de bonusuri primite, au sansa in cazul nemultumirii fata de serviciile noastre sau fata de calitatea oferita sa solicite returnarea banilor platiti prin semnarea contractului de colaborare, cat si actele societatii la zi. Totul fara niciun risc si implicare financiara.

Pentru ca singurul scop al nostru este sa satisfacem nevoile fiecarui client in parte, avem propriul curierat pentru a colecta actele dumneavoastra in siguranta si la timp. Pentru a evita neplacerile provocate de traficul din Bucuresti, colectam noi pentru clienti in mod GRATUIT actele contabile direct din sediul lor.

Cu 3 filiale in Bucuresti, una in Brasov si inca una in dezvoltare in Iasi, dispunem de un sediu comercial destinat numai relatiei cu clientii, situat central, mai exact in Piata Alba Iulia nr. 7, pentru a fi cat mai accesibili si deschisi pentru viitorii si actualii nostri clienti de contabilitate din Bucuresti.

Related Posts