(+40) 745 251 950

Reducere program facturare pentru societati, PFA, II proaspat infiintate

reducere program facturarePentru ca esti la inceput de drum dorim sa venim in sprijinul tau in ce priveste procesul de facturare. Pentru orice societate, persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II), infiintata in urma cu maxim 90 zile, oferim un discount de 50% la programul de facturare QInvoices.

Poate nu acorzi prea mare importanta acestui proces de facturare si urmarire a facturilor emise, insa urmarirea facturilor iti ofera o imagine clara asupra finantelor afacerii tale. Este important sa sti in orice moment valoarea facturilor emise si valoarea facturilor incasate.

Salvarea datelor online si consultarea lor intr-un mod foarte usor, oricand doresti, si un sistem de raportare este ceea ca va oferim la inceput de drum prin folosirea programului de facturare. Alege folosirea unui program de facturare in detrimentul tipizatelor sau a programelor precum Excel, Word…

Poti sa testezi programul de facturare timp de 30 zile, in varianta FULL, fara niciun cost. Dupa cele 30 zile poti sa optezi pentru varianta gratuita sau poti sa alegi unul din pachetele platite, in functie de nevoile tale, la jumatate din pretul sau.

Cine beneficiaza de aceasta oferta ?


Orice societate, PFA sau II infintata mai recent de 90 zile beneficiaza de aceasta oferta.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti un email inainte de a achizitiona oricare pachet de licentiere.

Trimite email

De unde preluam data la care a fost deschisa afacerea ?


Data la care ati deschis propria afacere o vom verifica pe siteul Ministerului de Finante.

Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@qsolutions.ro

Related Posts