(+40) 745 251 950

Facturi furnizori preluate automat din e-Factura

Facturi furnizori preluate automat de aplicație. Programul de facturare QInvoices vine în ajutorul companiilor cu serviciul de preluare automată a facturilor de la furnizori, direct din S.P.V. în contul tău,

facturi-furnizori-preluate-automat-din-efactura

Aplicația scanează portalul e-Factura regulat, descarcă facturi furnizori în format xml și le afișează direct în contul tău. Îți oferim posibilitatea să le descarci local, la tine pe computer, să le transformi în format pdf și să le printezi pentru contabilul tău sau să transmiți mesaje către furnizor.

Arhiva zip pe care o poți descărca, conține 2 fișiere de tip xml:

  • fișierul original pe care l-ai încărcat în S.P.V., cu detaliile facturii
  • fișierul xml cu semnătura atașată

Arhiva se poate descărca de pe portalul RO e-Factura timp de 60 zile. După cele 60 zile, pentru o noua descărcare trebuie facută o cerere la ANAF pentru o nouă descărcare.

Descarcă facturi furnizori direct în contul tău. Comunicarea cu furnizorii, prin mesaje text, se poate face direct din aplicatie. Astfel se elimină nevoia de utilizare a portalului e-Factura doar pentru acest serviciu de mesagerie.

După autorizarea aplicației în e-Factura, facturile de la furnizori vor începe să se preia automat și să apară în raportul de facturi furnizori.

Scanarea SPV-ului si preluarea facturilor de la furnizori se poate face doar pentru companiile care au autorizat programul de facturare QInvoices sa acceseze SPV. În caz contrar, aplicația nu are acces și nu va putea prelua facturile de la furnizori.

Serviciul de autorizare este accesibil planurilor de licentiere LITE si FULL.

Autorizare acces QInvoices la S.P.V.

Pentru preluarea fisierelor xml de la furnizori este necesar sa autorizati programul de facturare QInvoices sa acceseze S.P.V. in numele dumneavoastra.

Related Posts