(+40) 745 251 950

Program facturare pachet FULL – gratuit timp de 6 luni

Iti oferim pachetul FULL (include toate facilitatile) al programului de facturare QInvoices, daca postezi pe site-ul tau un banner/imagine/link catre pagina programului de facturare.

pachet fullIti oferim un program facturare pachet FULL (include toate facilitatile) al programului de facturare QInvoices, daca postezi pe site-ul tau un banner/imagine/link catre pagina programului de facturare.

Cum procedezi pentru a beneficia de oferta ?

Trimite un email la office@qsolutions.ro cu pozitia unde va aparea imaginea/banner-ul pe siteul tau, iar de restul ne ocupam noi. Iti vom trimite imaginea pe care sa o afisezi, agreata impreuna, pentru a nu afecta imaginea site-ului tau.
In momentul in care veti introduce pe pagina dvs. bannerul nostru va rugam sa trimiteti un email prin care sa ne anuntati ca ati postat bannerul, iar noi vom activa licenta dvs.

Poti sa beneficiezi de oferta daca esti client deja ?

Sigura ca da. Indiferent daca sunteti sau nu client puteti sa beneficiati de aceasta oferta. Daca beneficiati de un pachet inferior celui FULL, vom activa pachetul FULL pe o perioada de 6 luni, dupa care veti revenii la pachetul initial.
Daca beneficiati deja de pachetul full il vom prelungi cu 6 luni de la data la care ar trebui sa expire licenta.

Related Posts

Leave a reply


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.